Ο επιχειρηματίας Σάκης Ρουβάς

Ο Ρουβάς επισκέπτεται συχνά την περιοχή της Ελασσόνας ,από οπου κατάγεται η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη (από το χωριό Μεσοχώρι)

[ads1]

Ο Σάκης Ρουβάς σκέφτεται σοβαρά να ασχοληθεί με επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή, πράγμα που δηλωνει ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου. Ο Δήμαρχος ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook φωτογραφίες από τη συνάντηση που είχαν στο γραφείο του.

[ads2]

«Είχα την χαρά να δεχθώ τον Σάκη Ρουβά στο γραφείο μου στο Δημαρχείο και να συνομιλήσω μαζί του για θέματα που άπτονται μελλοντικών επιχειρηματικών του σχεδίων, αλλά και για το πώς ο ίδιος αντιμετωπίζει την ελληνική γραφειοκρατία, ακόμα και αν ανήκει στην κατηγορία των “διάσημων” Ελλήνων, εκεί όπου υποτίθεται πως όλα γίνονται πιο εύκολα.

[ads1]

Επίσης συμφωνήσαμε πως η “εξωστρέφεια” είναι ένα από τα βασικά “εργαλεία” του σύγχρονου τρόπου διοίκησης, και ο Σάκης είχε πολλά να πει στο κομμάτι αυτό.

Ακριβώς αυτό το μέτωπο εξωστρέφειας είναι που διευρύνουμε κάθε μέρα που περνάει, με γνώμονα έναν ακόμα πιο ισχυρό Δήμο, για τους κατοίκους της Ελασσόνας και ολόκληρης της επαρχίας», είπε στην ανάρτηση ο Δήμαρχος Ελασσόνας, Νίκος Ευαγγέλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *