Ελένη Μενεγάκη: Μίλησε πρώτη φορά για το πρώτο Πάσχα μετά το διαζύγιο με τον Λάτσιο:” Όταν του έδωσα τα παιδιά…” (Βίντεο)

Uncategorized

Μιλάει πλέον ανοιχτά γι’αυτό!
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη και μεταξύ άλλων μίλησαν για τα διαζύγια τους αλλά και το πως ένιωσε η Βάσω στις πρώτες διακοπές που έζησε φέτος και έπρεπε να παραδώσει την κόρη της στο Γιάννη Τσιμιτσέλη για να κάνουν μαζί διακοπές.

Η παρουσιάστρια με αφορμή αυτή την εξομολόγηση της Βάσως Λασκαράκη περιέγραψε την δική της στιγμή, όταν πήρε διαζύγιο με τον Γιάννη Λάτσιο και έπρεπε να δώσει και τα 3 παιδιά της στον μπαμπά τους

Το ξέρεις οτι δικαιούσαι επιστροφή χρημάτων απο online αγορές σε supermarket , φαρμακεία , καταστήματα ρούχων και υποδηματων ?? Κάνε click ΕΔΩ και εγγραφή για να κερδίσεις την επιστροφήΗ Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτά που περιγράφεις, εγώ τα έχω νιώσει όλα. Την πρώτη φορά, όταν ήρθε και σε εμένα η ώρα να παραδώσω όλα μου τα παιδιά στον μπαμπά τους. Το πρώτο Πάσχα που κάναμε χωριστά. Ακόμα θυμάμαι να μπαίνουν στο αυτοκίνητο και να κλαίω λες και πήγαιναν στον πόλεμο. Και να λέω τα παιδάκια μου, πώς θα είμαι εγώ το Πάσχα… Τα παιδιά περνάνε ωραία σε αυτήν την ηλικία…» Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα

Leave a Reply