• Home
  • Uncategorized
  • Deutsche Börse: Νέα πλατφόρμα για spot ενεργητικό συνδεόμενο με cryptos
Image

Deutsche Börse: Νέα πλατφόρμα για spot ενεργητικό συνδεόμενο με cryptos


Το Deutsche Börse Group, ένας από τους κορυφαίους χρηματιστηριακούς ομίλους στον κόσμο, μόλις άνοιξε το Deutsche Börse Digital Exchange, μία πλατφόρμα για spot ενεργητικό συνδεόμενο με cryptos, που απευθύνεται σε θεσμικούς πελάτες.

Το DBDX, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, προσφέρει ένα πλήρως ρυθμισμένο και ασφαλές οικοσύστημα για συναλλαγές, διακανονισμό και φύλαξη περιουσιακών στοιχείων cryptos, που αξιοποιεί την υπάρχουσα συνδεσιμότητα με τους συμμετέχοντες στην αγορά.

Σημαντικό ορόσημο

Το DBDX υποστηρίζει, όπως επισημαίνει, «την απαραίτητη ανάπτυξη ενός αξιόπιστου οικοσυστήματος ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που πληροί τα πρότυπα θεσμικής ποιότητας. Σηματοδοτεί επίσης ένα σημαντικό ορόσημο καθώς ενισχύει την παρουσία του Ομίλου και αποδεικνύει την ικανότητά του να παρέχει καινοτόμες χρηματοοικονομικές λύσεις για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία σε πελάτες στη Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές».

Ο Carlo Kölzer, Επικεφαλής FX & Digital Assets του Deutsche Börse, σχολιάζει: «Η νέα μας λύση αλλάζει το παιχνίδι για τα ψηφιακά οικοσυστήματα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε αξιόπιστες λειτουργίες αγοράς για περιουσιακά στοιχεία cryptos, διασφαλίζοντας τη διαφάνεια, την ασφάλεια και τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς για θεσμικούς πελάτες στην Ευρώπη.

Αυτό ενισχύει την ακεραιότητα και την ασφάλεια της αγοράς. Η Crypto Finance, με τις ψηφιακές εγγενείς δυνατότητές της στη διαπραγμάτευση, τον διακανονισμό και τη φύλαξη ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, θα είναι βασικό μέρος της αλυσίδας αξίας. Είναι ένα πρώτο βήμα προς τον στόχο να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στα ψηφιακά assets».

Ράλι στο Bitcoin

Η είδηση αυτή έρχεται σε μία περιόδο κατά την οποία το Bitcoin καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, έχοντας υπερβεί και τα 72.000 δολάρια. Ώθηση στο δημοφιλές κρυπτονόμισμα έχουν δώσει μεταξύ άλλων η έγκριση της SEC σε spot ΕΤFs συνδεόμενα με το Bitcoin, όπως και η απόφαση των βρετανικών ρυθμιστικών αρχών να ανοίξουν επίσης την πόρτα σε διαπραγματεύσιμα αμοιβαία προϊόντα, συνδεόμενα με κρυπτονομίσματα.

Πηγή: naftemporiki.gr

Διαβάστε επίσης: Κυρώσεις σε κυπριακές εταιρείες που συνδέονται με την τρομοκρατική Αλ Σαμπάμπ


Image Not Found

Related Post

Ακινησία οχήματος: Πού μπορώ να σταθμεύσω το αυτοκίνητό μου
Ακινησία οχήματος: Πού μπορώ να σταθμεύσω το αυτοκίνητό μου
ByadminApr 23, 2024

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην τοποθεσία φύλαξης του οχήματος μετά την αφαίρεση των πινακίδων…

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Τι κατέθεσαν οι κατηγορούμενοι αστυνομικοί – Δεν «βλέπουν» λάθος στις κινήσεις τους
Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Τι κατέθεσαν οι κατηγορούμενοι αστυνομικοί – Δεν «βλέπουν» λάθος στις κινήσεις τους
ByadminApr 22, 2024

Απολογητικά υπομνήματα, με τα οποία αρνούνται ότι η στάση τους είχε ως αποτέλεσμα τη…

Ισραηλινή βασίλισσα της ομορφιάς που υπηρέτησε στην πρώτη γραμμή του πολέμου δέχθηκε επίθεση στη Νέα Υόρκη
Ισραηλινή βασίλισσα της ομορφιάς που υπηρέτησε στην πρώτη γραμμή του πολέμου δέχθηκε επίθεση στη Νέα Υόρκη
ByadminApr 22, 2024

Μια βασίλισσα ομορφιάς, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς από τη…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deutsche Börse: Νέα πλατφόρμα για spot ενεργητικό συνδεόμενο με cryptos - Koutsompola.gr