Σολωμού για Μουζουράκη: «Θα πάμε μέχρι το αεροδρόμιο να κλάψουμε λιγάκι να τελειώσει η ιστορία»

showbiz

Η Μαρία Σολωμού μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος φεύγει για την Αμερική.
Η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή dot είπε: «Σε περίπτωση που ο Πάνος θέλει να κάνει ένα παιδί, μάλλον θα το κάνει στην Αμερική. Φεύγει, ξέρω πότε γυρίζει, αλλά ουσιαστικά ποτέ. Θα μείνει εκεί. Δεν το είχατε καταλάβει; Εγώ από πέρυσι το είχα καταλάβει. Τι να κάνω; Θα πάμε μέχρι το αεροδρόμιο να κλάψουμε λιγάκι να τελειώσει η ιστορία. Το καλοκαίρι υπάρχει περίπτωση να πάω. Δεν μπορεί να κρατηθεί μια σχέση από απόσταση, μη λέμε βλακείες τώρα. Όχι δεν θα χωρίσουμε. Δεν μπορώ να προεξοφλήσω τίποτα. Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται στη ζωή. Του εύχομαι να μένει εκεί και να έρχεται εδώ για δύο μήνες το χρόνο και να κάνει αυτά που πρέπει να κάνει και να ξαναφεύγει, αλλά το έχουμε χωνέψει τόσο πολύ από πέρυσι, γιατί ήταν να φύγει από πέρυσι, δεν θα είμαστε άνετοι, αλλά υπάρχει μια ανυπομονησία και ευχάριστη και δυσάρεστη. Δεν μπορώ να ξέρω πως θα είμαστε. Δεν θα είμαστε ποτέ κακά με τον Πάνο, ό,τι κι αν συμβεί.»!

Και δεν δίστασε να πει: «Ο Πάνος θεώρησε ότι θα πάω μαζί του. Απλά του ξεκαθάρισα ότι δεν θα έρθω. Τώρα, αλλά μετά, υπάρχει αυτό που αιωρείται. Εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί πατάω, ότι και το μετά θα είναι λίγο δύσκολο. Αν δεν είχα το γιο μου θα είχα φύγει στην Αμερική εδώ και χρόνια.

Πάει σε ένα μέρος που αν είσαι και πάνω από 23 σε κοιτάνε και κάπως περίεργα. Που σημαίνει ότι κυκλοφορούν διάφορα πλαστικά είδη κολλημένα επάνω σε γυναίκες, οι οποίες είναι από 18-22 και κάνουν τα πάντα. Υπάρχει ένα δέλεαρ όπου κι αν κοιτάξεις. Όχι για εμάς τις γυναίκες τόσο πολύ. Δηλαδή εγώ αν θα πήγαινα θα γέλαγα. Ο Πάνος είναι άντρας. Ε, μια δυο τρεις τέσσερις, οι άντρες είστε λίγο σε αυτά τα θέματα… Ε, σοβαρολογείς; Το θεωρώ δεδομένο. Είμαστε 8 χρόνια σε μία σχέση. Θα πάει δηλαδή στο (silicon) valley και θα πίνει καφέ στους 6 μήνες; Τι συζητάμε; Εγώ θεωρώ ότι γίνονται διάφορα»!

gossip-tv

Διαβάστε περισσότερα